Ga naar inhoud

PC valt uit en start gedurig terug op


Snuffelman
 Delen

Aanbevolen berichten

PC valt gedurig uit en start daarna opnieuw op. Meestal start hij niet volledig op. Als hij opstart geeft hij de foutmelding: "

This product is covered by one or more of te follwing patents: US5, 307, 459, enz..."

Moederbord "GIGABYTE GA-P55A-UD3", I7 processor, 4MB ram, HD 300GB, Win 10.

Dingen die ik al heb gedaan zonder succes: alle verbindingen uitgetrokken en terug ingestoken, stofvrij gemaakt, batterij vervangen. Kaartlezer , HD, Grafische Kaart, DVD schrijver verwijderd. Denk op de processor na, dat ik zowat alles heb afgesloten zonder succes. Wat kan ik nog meer doen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi Sniffelman,

 

Ik heb even op Google gekeken en het eerste wat er in de Microsoft Communities. word gezegd is dat het misschien aan de HDD kan liggen.

Als je in Bios menu gaat zie je hem dan wel?, en Heb je de HDD ook al getest?.

 

Groetjes,

Bio

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb het eigenlijk verkort willen zeggen maar het is eigenlijk niet helemaal juist. Wat ik eigenlijk echt heb gedaan is: Er zaten eigenlijk twee HD 's in. Heb beiden afzonderlijk verwijderd en terug geplaatst, zonder succes. Heb daarna een andere geformatteerde HD genomen en Win7 en vervolgens Win10 geïnstalleerd. Wat ik wel raar vond is dat hij opstart, dat hij gedurende de installatie niet uitvalt. Een warmte probleem kan het dus ook niet zijn. Is het mogelijk een Win10 probleem durf ik ook niet te zeggen daar ik niet 100% durf te zeggen dat hij op Win7 uitviel. Alvast bedankt voor de reactie

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi Snuffelman,

 

Ja er kan wat fout zijn gegaan bij de installatie van Windows. Zou even een schone installatie van Windows uit voeren.

Dus als op de HDD niks belangrijks meer staat Formatteer die handel en dan installeren. Je kan best eerst zeven doen als je vervolgens van de gratis upgrade naar Windows 10 wilt gebruik maken. Dat is geen probleem. Heb je meer dan een HDD in de pc met een Windows er op, en wil je deze niet gaan gebruiken verwijder dan ook die Windows van de HDD. Al Voorens je met de Installatie van Windows begint.

 

Groetjes,

Bio

Link naar reactie
Delen op andere sites

Al bedankt voor de reacties maar ik vrees dat het een weggooier (nieuw Nederlands woord) wordt. Heb andere geformatteerde HD genomen en terug Win 7 geïnstalleerd, gelukt na minstens 15 sluiten en opstarten. Na installatie valt hij schijnbaar niet meer uit. Virusscanner geïnstalleerd, paar kleine programma 's geïnstalleerd. Valt schijnbaar niet meer uit!. Computer op normale wijze gesloten. 's Anderdaags, krijg computer helemaal niet meer opgestart. Start op en binnen de seconde sluit hij zichzelf terug af. Winkel is geen optie, computerwinkels staan bij mij met stip op nr1 van de oplichters.

Nogmaals bedankt voor de reacties,

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...