Ga naar inhoud

Opera-update voor Windows XP- en Vista-gebruikers


Aanbevolen berichten

Browserontwikkelaar Opera is met een beveiligingsupdate gekomen voor gebruikers van Windows XP en Windows Vista. Opera is naar eigen zeggen de enige grote browserontwikkelaar die beveiligingsupdates voor de XP- en Vista-versies blijft uitrollen. Dat is niet helemaal waar, aangezien Firefox ook nog op Windows XP en Vista wordt ondersteund. Eerder liet Google echter weten dat Chrome Windows XP en Vista niet meer ondersteunt.

De laatste Opera-versie die voor Windows XP en Vista verscheen was Opera 36 en is gebaseerd op Chrome 49. Nu heeft Opera de updates die in Opera 37 zijn verwerkt, de versie die op Chrome 50 is gebaseerd, ook voor Opera 36 op Windows XP en Vista beschikbaar gemaakt. De beveiligingsupdate zal automatisch onder gebruikers worden uitgerold, maar kan ook via Opera.com worden gedownload.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.