Ga naar inhoud

Microsoft waarschuwt voor probleem met Windows-update


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft gebruikers van Windows 8.1 en Windows Server 2012 R2 gewaarschuwd voor een beveiligingsupdate die afgelopen dinsdag verscheen en voor crashes op het systeem kan zorgen. Het gaat om verzamel-update KB3192392 die meerdere beveiligingsupdates voor Windows en IE bevat.

Op systemen met Windows 8.1 en Windows Server 2012 R2 waar ook de System Center Operations Manager (SCOM) 2012 R2-console is geïnstalleerd kan de console na installatie van de beveiligingsupdate crashen, zo waarschuwt Microsofts Dirk Brinkmann. Organisaties krijgen dan ook het advies om de update zorgvuldig in hun omgeving eerst te testen voordat die wordt uitgerold. Beheerders die de update al wel hebben uitgerold en tegen problemen aanlopen krijgen het advies de update in kwestie te verwijderen. Zodra er meer informatie over het probleem bekend is zal Microsoft dit laten weten.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.