Ga naar inhoud

Nieuwe testversie Adblock Plus voor Internet Explorer


Aanbevolen berichten

Er is een nieuwe testversie van de populaire adblocker Adblock Plus voor Internet Explorer verschenen die veel problemen bij gebruikers moet verhelpen. De werking van de IE-versie van Adblock Plus verschilt onder de motorkap van de versies voor andere browsers.

In de nieuwe testversie werkt een belangrijk onderdeel van de adblocker op Internet Explorer 10 en 11 op dezelfde manier zoals bij de andere extensies het geval is. Het gaat dan om het verbergen van geblokkeerde onderdelen. "We verwachten dat deze aanpassing alleen al veel bugs moet verhelpen die samenhingen met het verbergen van elementen", zegt ontwikkelaar Oleksandr Paraska.

Omdat het een grote aanpassing betreft is er een speciale testversie van deze versie gemaakt. Het plan is om de aanpassingen, als alles goed blijkt te werken, zo snel als mogelijk aan de uiteindelijke versie toe te voegen. Wanneer deze nieuwe versie voor Internet Explorer zal verschijnen is nog onbekend. Uit de openstaande mijlpalen blijkt dat 17 van de 24 openstaande items voor deze volgende versie inmiddels zijn opgelost.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.