Ga naar inhoud

Malwarebytes neemt adware-verwijderaar AdwCleaner over


Aanbevolen berichten

Anti-malwarebedrijf Malwarebytes heeft voor een niet nader genoemd bedrag adware-verwijderaar AdwCleaner overgenomen, zo is vandaag bekendgemaakt. AdwCleaner is met 200 miljoen installaties een populaire tool voor het verwijderen van adware, toolbars, browserkapers en ongewenste software.

Volgens Malwarebytes past de overname in de eerder uitgesproken strategie om potentieel ongewenste software zoals adware en toolbars harder aan te pakken. De twee ontwikkelaars van AdwCleaner zullen aan het Malwarebytes-team worden toegevoegd. Op de korte termijn wil Malwarebytes het programma een facelift geven en de detectie van adware verbeteren. Op de langere termijn wil het anti-malwarebedrijf de technologie aan de eigen producten toevoegen. Malwarebytes zegt dat AdwCleaner als gratis product beschikbaar zal blijven.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.