Ga naar inhoud

Nieuwe handleiding voor gebruikers Tor Browser


Aanbevolen berichten

Het Tor Project heeft een nieuwe handleiding voor gebruikers van Tor Browser gepubliceerd, de browser die het ip-adres en de privacy van gebruikers beschermt. De handleiding moet helpen om het gebruik van Tor Browser te vergroten. Zo wordt het gebruik van de browser stap voor stap uitgelegd.

Tor Browser bestaat uit een aangepaste versie van Firefox en software om verbinding met het Tor-netwerk te maken. Verder komen de verschillende instellingen van de browser aan bod, zoals de "security slider" die gebruikers eenvoudig te browser voor gebruiksgemak of veiligheid laat instellen, en hoe Tor Browser is te updaten. Ook legt de handleiding uit wat gebruikers kunnen doen als het Tor-netwerk wordt geblokkeerd of als ze tegen andere problemen aanlopen. Het Tor Project heeft eerder al als doel gesteld om meer mensen Tor Browser te laten gebruiken. Naast de handleiding zullen er binnenkort nieuwe ontwikkelingen op dit gebied bekend worden gemaakt.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.