Ga naar inhoud

Meerdere kwetsbaarheden in Adobe Flash Player gepatcht


Aanbevolen berichten

Tijdens de geplande patchcyclus van november heeft Adobe beveiligingsupdates voor Flash Player uitgebracht die in totaal negen ernstige kwetsbaarheden verhelpen. Het bezoeken van een gehackte of kwaadaardige website, het te zien krijgen van een besmette advertentie of het openen van een Office-document met een embedded Flash-object was in dit geval voldoende.

Volgens Adobe zijn er geen berichten dat de kwetsbaarheden voor het verschijnen van de updates zijn aangevallen. Alle beveiligingslekken werden via Trend Micro's Zero Day Initiative aan het softwarebedrijf gerapporteerd. Adobe adviseert gebruikers om binnen 72 uur naar Flash Player versie 23.0.0.207 te updaten. Dit kan via de automatische updatefunctie of Adobe.com.

In het geval van Google Chrome, Internet Explorer 11 op Windows 8.1 en Internet Explorer 11 en Microsoft Edge op Windows 10 zal de embedded Flash Player via de browser worden geüpdatet. Via deze pagina van Adobe kan worden gecontroleerd welke versie op het systeem is geïnstalleerd. De vorige Flash Player-update verscheen op 26 oktober. Toen ging het om één kwetsbaarheid die in beperkte, gerichte aanvallen tegen gebruikers op Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10 was ingezet voordat de update beschikbaar was.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.