Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


droske

Wat is kalibratie van een laptop accu?

  Aanbevolen berichten

  De meeste accupacks hebben een intelligent circuit aan boord om aan te geven hoeveel energie er nog in de accu zit. Maar de weergave van die resterende tijd op het scherm van de notebook is vaak onnauwkeurig. Na volledig opladen kan bijvoorbeeld worden gemeld dat de laptop accu 92% is bijgeladen in plaats van 100%. Ook is het mogelijk dat een laptop nog 30 minuten resterende werktijd aangeeft, maar dan plotseling afsluit. Of andersom: de fuel gauge meldt dat de accu leeg is, terwijl de feitelijke werktijd nog veel langer is. In dit geval gaat de notebook uit van de fuel gauge gegevens en schakelt de laptop uit.
   

  Bron en vervolg: http://www.replacedirect.be/klantenservice/veelgestelde-vragen/vragen-accus-en-batterijen/wat-is-kalibratie-van-een-accu.html

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.