Ga naar inhoud

Nieuwe desktopversie chat-app Telegram moet e-mail vervangen


Aanbevolen berichten

Na vier jaar in ontwikkeling te zijn geweest heeft de desktopversie van de versleutelde chat-app Telegram versie 1.0 bereikt en zou volgens de ontwikkelaars nu e-mail kunnen ontvangen. In 2013 verscheen de eerste versie van Telegram Desktop, dat gebruikers achter hun pc via Telegram laat communiceren.

Alle gesprekken via Telegram Desktop worden automatisch gesynchroniseerd met de telefoon, wat ook geldt voor verstuurde documenten, video's en foto's. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de "versleutelde cloud" van Telegram. Daarnaast kan via de optie "Cloud Drafts" al op de telefoon met het maken van een bericht worden begonnen om die op de desktop af te maken. "Wie heeft er nu nog e-mail nodig? Telegram Desktop is vele malen sneller en kan probleemloos bijlagen verwerken", aldus de ontwikkelaars. Telegram Desktop is er voor Linux, Mac en Windows.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.