Ga naar inhoud

Windows 10 Creators Update verkleint updates met 35 procent


Aanbevolen berichten

Met de aankomende Creators Update voor Windows 10 zal Microsoft de omvang van grote Windows-updates gaan terugbrengen. Vorig jaar maakte de softwaregigant al bekend dat het Unified Update Platform (UUP) de omvang van grote Windows-updates met 35 procent zal verminderen.

UUP moet differentiële updates voor alle apparaten mogelijk maken, zowel mobiel als computers. Een differentiële update bevat alleen de aanpassingen aan het systeem sinds de laatste keer dat er updates zijn geïnstalleerd, in plaats van het downloaden van een volledig nieuwe versie. Nu laat Microsoft weten dat het begonnen is om de technologie onder testers van Windows 10 uit te rollen. Eindgebruikers zullen vanaf de Creators Update, die waarschijnlijk in april verschijnt, van UUP gebruik kunnen maken en vervolgens kleinere updates gaan downloaden.

Image

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.