Ga naar inhoud

Probleem met wijzigen bestandslocatie gebruiker naar d-schijf


JeroenvB87

Aanbevolen berichten

Ik heb de locatie van mijn afbeeldingen gewijzigd van de c-schijf naar de d-schijf. Op de d-schijf had ik echter al een map met mijn afbeeldingen. Met het wijzigen van de locatie zijn de afbeeldingen verplaatst van de c-schijf naar de d-schijf echter zijn de afbeeldingen die al op de d-schijf stonden nu niet meer zichtbaar. Weet iemand hoe ik dit ongedaan kan maken? 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik het goed begrijp dan heb je de locatie van de map Afbeeldingen verplaatst naar een bestaande map met de naam Afbeeldingen waar al foto's in opgeslagen waren. Als dat zo is dan zijn die bestaande afbeeldingen overschreven. Je kunt de standaard locatie van de map Afbeeldingen wel herstellen maar ik vrees dat je daardoor je verloren foto's niet gaat terugzien. 

 

Probeer daarom eerst zo snel mogelijk met gespecialiseerde software toch nog iets van je verloren foto's terug te halen. Teruggehaalde bestanden mag je niet opslaan op de schijf of partitie waar je ze bent gaan zoeken. Zorg er dus voor dat je een ander medium aangesloten hebt alvorens je met recuperatiesoftware aan de slag gaat.

Je kunt eerst eens met Recuva proberen. https://www.pc-helpforum.be/topic/62845-recuva-verwijderde-bestanden-terughalen/#comment-494290

 

Photorec vind ik krachtiger maar iets moeilijker in gebruik. https://downloadcentrum.com/computer-onderhoud/data-herstel/photorec-verwijderde-fotos-of-documenten-terughalen/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor je reactie. Ik heb Recuva gebruikt en zie daarin de bestanden terug die ik kwijt was. Systeem geeft echter aan dat ze onherstelbaar aangezien er een ander bestand overheen is geschreven. 

Is er nu nog een andere oplossing?

En kan Photorec wel deze bestanden terughalen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

3 uren geleden, JeroenvB87 zei:

En kan Photorec wel deze bestanden terughalen?

De kans is niet erg groot maar ik zou het zeker proberen, je hebt er immers niets bij te verliezen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.