Ga naar inhoud

Windows 10 Creators Update verschijnt op 11 april


Aanbevolen berichten

Op 11 april zal de Creators Update voor Windows 10 verschijnen, zo heeft Microsoft bekendgemaakt. Het gaat om één van de grootste updates voor de nieuwe Windowsversie tot nu toe. De Creators Update voegt allerlei nieuwe features toe, waaronder verbeteringen op het gebied van veiligheid en privacy.

Zo zorgt de Creators Update voor 35 procent kleinere updates en heeft Microsoft verschillende privacy-opties toegevoegd om aan de kritiek van consumentenorganisaties en toezichthouders tegemoet te komen. Zo krijgen gebruikers tijdens de installatie van de Creators Update de mogelijkheid om hun privacy-instellingen aan te passen of te bevestigen.

Verder kunnen gebruikers straks het besturingssysteem zo instellen dat er alleen apps uit de Microsoft Store kunnen worden geïnstalleerd. Standaard staat deze optie echter uitgeschakeld. Een ander nieuw onderdeel van de Creators Update is het "Windows Defender Security Center" waarmee gebruikers in één keer de status van hun systeem kunnen zien.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.