Ga naar inhoud

Windows 10 Creators Update eerst op nieuwere computers


Aanbevolen berichten

Dinsdag 11 april begint Microsoft met de uitrol van de Windows 10 Creators Update en als eerste zal dit op nieuwere computers plaatsvinden, zo heeft de softwaregigant aangekondigd. Microsoft zegt dat een gefaseerde uitrol de beste resultaten oplevert.

Als eerste zijn nieuwere computers aan de beurt, met name die Microsoft samen met oem-partners heeft getest. Vervolgens zal de uitrol gefaseerd onder andere apparaten plaatsvinden. In totaal verwacht Microsoft dat het enkele maanden zal duren voordat alle Windows 10-computers die compatibel zijn de Creators Update hebben ontvangen. Gebruikers krijgen echter wel de optie om te bepalen wanneer de daadwerkelijke update zal plaatsvinden. Zo kan er bijvoorbeeld een specifieke tijd worden opgegeven.

Gebruikers die niet willen wachten kunnen de Creators Update woensdag 5 april via de Update Assistant downloaden. "Deze optie is bedoeld voor geavanceerde gebruikers met computers die een gelicenseerde versie van Windows 10 draaien", aldus Microsofts John Cable. De Creators Update is één van de grootste Windows 10-updates tot nu toe en bevat allerlei nieuwe features en aanpassingen. Voor de installatie van de update zullen gebruikers hun privacyinstellingen moeten bevestigen.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.