Ga naar inhoud

Microsoft lanceert Windows 10 Creators Update


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft de Windows 10 Creators Update gelanceerd die allerlei nieuwe features aan het besturingssysteem toevoegt, waaronder verschillende privacyinstellingen. De update zal vanaf 11 april via de updatefunctie worden aangeboden, maar is nu handmatig te downloaden en installeren.

Op beveiligingsgebied introduceert de Creators Update verschillende nieuwe opties, zoals de mogelijkheid om alleen de installatie van apps uit de Microsoft Store toe te staan. Daarnaast kunnen apps nu ook van de biometrische inlogmethodes van Windows Hello gebruikmaken. Voor de installatie van de Creators Update moeten gebruikers eerst hun huidige privacyinstellingen bevestigen. Een ander nieuw onderdeel van de Creators Update is het "Windows Defender Security Center" waarmee gebruikers in één keer de status van hun systeem kunnen zien.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.