Ga naar inhoud

Firefox gestopt met support Windows XP en Vista


Aanbevolen berichten

Mozilla heeft vandaag Firefox 53 uitgebracht waarmee de ondersteuning van Windows XP en Vista, 32-bit versies van macOS en Linux op Pentium 4- en AMD Opteron-processoren is gestopt. Firefoxgebruikers op XP en Vista zullen automatisch naar Firefox Extended Support Release (ESR) worden geüpgraded.

De ESR-versie ontvangt op deze platformen nog wel updates. Ook gebruikers van 32-bit versies van macOS kunnen op deze versie overstappen. De ESR-versie van Firefox ontvangt alleen maar beveiligingsupdates en is vooral voor bedrijven en organisaties bedoeld. In september van dit jaar zal echter ook de ESR-versie van Firefox niet meer op Windows XP en Vista worden ondersteund.

Verder blokkeert Firefox het afspelen van media in nieuwe tabs totdat de tab zichtbaar is. Firefox 53 verhelpt ook meerdere kwetsbaarheden, maar de informatie hierover zal pas later worden vrijgegeven. De nieuwe versie is via de automatische updatefunctie en Mozilla.org te downloaden

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.