Ga naar inhoud

Bestellijst aanmaken aan de hand van verschillende tabbladen


SjaakV
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb bijgevoegde excel werkmap waar ik verschillende tabbladen heb. elk tabblad na "order list" geeft een store locatie weer met op die locatie de producten die zich daar bevinden. Nu wil ik met een druk op de knop alle producten met de te bestellen hoeveelheid op het tabblad "order list" krijgen. 

het komt er ongeveer op neer dat als de waarde van kolom F2 tm (laten we zeggen) F100 groter is dan 0 dan wil ik het "ITEM" met de hoeveelheid "TO ORDER" naar de "ORDER LIST" hebben wanneer ik bijvoorbeeld op een knop druk "CREATE ORDER LIST". Uiteraard 1 knop voor alle tabbladen (van f'castle t/m bridge) en alle lege regels ertussenuit. Ook zou ik de "Quantity o/b" en "REMARK" gekopieerd willen hebben uit de betreffende tabbladen.

Nu ben ik zelf wel zover dat ik een knop kan aanmaken, het is enkel het resterende in visual basic waar ik geen touw aan kan vast knopen. hieruit zullen jullie begrijpen dat ik een amateur ben met weinig tot geen (met nadruk op GEEN) verstand van programmeren.

 

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen op de een of andere manier.

Bij voorbaat dank

Sjaak

Store inventory.xls

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haije,

 

Dit ziet er precies zo uit als ik bedoelde! Enorm bedankt voor je hulp! Ik ga vanavond eens proberen uit te pluizen hoe je dit nou precies gedaan hebt maar vooralsnog ben ik enorm geholpen. 

 

groeten Sjaak

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.