Ga naar inhoud

Google maakt back-uptool voor computers beschikbaar


Aanbevolen berichten

Google heeft een back-uptool voor computers gelanceerd waarmee gebruikers back-ups van bestanden en foto's kunnen maken. 'Backup and Sync', zoals de software heet, slaat bestanden op in Google Drive en Google Photos. Gebruikers kunnen zelf aangeven welke mappen ze willen back-uppen.

Volgens de internetgigant moet het via de software eenvoudiger voor gebruikers worden om bestanden te beschermen. Met de lancering van de nieuwe back-uptool heeft Google besloten om de Google Photos desktop uploader en Drive voor Mac en pc te vervangen. Backup and Sync is beschikbaar voor Mac en pc. Voor zakelijke gebruikers zal Google later dit jaar met "Drive File Stream" komen. Deze tool laat gebruikers grote hoeveelheden zakelijke data in de cloud benaderen, zonder dat dit ruimte op hun eigen harde schijf in beslag neemt.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.