Ga naar inhoud

Wat vinden jullie van deze samenstelling


Fred123

Aanbevolen berichten

Heya.

Ben zelf geen expert maar de Xilence Performance C Series PSU is 'unrated' voor veiligheid. De A series is 'maar' een Tier3 op de lijst van veilige PSUs. Voeding is één van de belangrijkste onderdelen, en ik raad aan om een EVGA Supernova, of een SeaSonic M12II 620 (of gelijkaardig) aan te schaffen. De SeaSonic is volledig modulair dus je kan zelf kiezen welke bedrading je gebruikt, oh en 600 Watt is meer dan genoeg hoor! De case lijkt me een budget case, misschien kun je jezelf trakteren op een Corsair 450D, het is wat duurder maar heeft goeie airflow en is zo gemakkelijk om schoon te maken. Minder stof -> minder heat -> langere shelf-life.

 

Als je deze pc zelf in elkaar zal steken, dan is het misschien interessant om te shoppen bij mindfactory.de? De prijzen zijn vaak veel goedkoper, met bvb 300€ voor je grafische kaart. Natuurlijk is er een transport kost maar je kan gemakkelijk in bulk bestellen, als je het niet erg vindt dat het uit duitsland komt hehe.

 

Sarah

 

aangepast door WeWantWaffles
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi

 

Heel erg bedankt Sarah voor het delen van deze nuttige informatie.

'k Heb net eens gekeken naar mindfactory.de en daar zijn enkele dingen inderdaad goedkoper maar de videokaart lijkt enkele euro's duurder te zijn.

Want de videokaart in mijn oorspronkelijke samenstelling heb ik vervangen door deze. https://azerty.nl/product/msi/3087926/gtx-1060-6gt-ocv1-grafische-kaart-gf-gtx-1060

Ik heb niet echt een idee wat het verschil is met mijn oorspronkelijke videokaart van 335 euro en deze van 305, misschien dat jij mij het verschil kan uitleggen ;)

 

Ook ga ik een andere case kiezen want ook daar heb  je gelijk in.

De voeding heb ik vervangen door de 600 watt voeding van mijn vorige setup, zo weet ik zeker dat ik deze kan vertrouwen qua prestaties en veiligheid.

 

Alvast bedankt!

Groeten

Fred123 ;)

 

[update]

Ik denk volgende videokaart aan te kopen https://www.mindfactory.de/product_info.php/6GB-MSI-GeForce-GTX-1060-Gaming-X-6G-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1112554.html

deze is een stuk goedkoper dan op azerty.nl

 

aangepast door Fred123
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik neem aan dat de onderdelen vaak wat goedkoper zijn als de kaart er wat miniem uitziet? xD Ik denk dat je een goede build hebt. Oh en misschien nog een paar dingetjes? De i5-7600K is een stuk beter en niet zoveel duurder. Volgens http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-7600K-vs-Intel-Core-i5-7500/3885vs3648 een 20% verschil. Zet er een goedkope award-winning fan op en https://www.mindfactory.de/product_info.php/Cooler-Master-Hyper-212-Evo-Tower-Kuehler_777730.html .. ;)

 

Ik denk dat je het allemaal wel weet anders  :) 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.