Ga naar inhoud

Aankoop laptop


kvhj

Aanbevolen berichten

http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_asus-zenbook-ux510ux-cn098t-1506628.html

http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_msi-gp62m-7rdx-1265nl-1521980.html

 

Momenteel opzoek naar een laptop voor studie, maar ook om in mijn vrije tijd erop te gamen (vooral gezien ik er al ongeveer 1000 euro aan besteed, kan ik net zo goed het beste zoeken om beide te kunnen doen).

Ben uitgekomen op de twee laptops hierboven, prijzen zijn hetzelfde - MSI heeft alleen een andere processor en grafische kaart (en nog 1 TB HDD, wat de asus niet heeft) .

 

Dus momenteel, op het eerste gezicht - lijkt mij het meest verstandige om te doen is te gaan voor de MSI (of althans, die lijkt me beter).

 

Maar wat is het verschil precies want de prijs is gewoon hetzelfde (beiden 1099 euro). Kan iemand mij dat vertellen? Of hebben jullie eventueel andere laptops waarvan jullie vinden dat ik daar voor moet gaan (geliever niet boven het bedrag van 1099 euro & nogmaals, het is voor studie - moet VMware en al datgene kunnen draaien maar ook om gewoon op te kunnen gamen).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Soms heb je gewoon verschrikkelijke deals. Bedrijven die laptops/desktops samenstellen proberen zoveel mogelijk geld te verdienen bij mensen die niet genoeg van computers weten xD

 

MSI is beter.

 

Heb eventjes rondgekeken en vond een even dure laptop. Deze is dezelfde prijs. Geen SSD maar wel een stuk betere GPU als je gaming wil. Processor is goed genoeg, beter dan die van de ASUS maar wat minder dan wat je zou krijgen bij de MSI.. die eigenlijk wel overkill is. Conclusie: minder snelle opstart, beter voor gaming, processor niet 'omgwtfbbq' maar eigenlijk meer dan genoeg voor een lange tijd.

https://www.laptopshop.be/product/777382/category-56498/medion-erazer-x6603-i5-1000-azerty.html#product_specifications

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.