Ga naar inhoud

Microsoft verlengt beloningsprogramma voor Office-lekken


 Delen

Aanbevolen berichten

Onderzoekers die kwetsbaarheden in Microsoft Office vinden kunnen die tot het einde van dit jaar bij het beloningsprogramma van de softwaregigant rapporteren. Microsoft heeft namelijk besloten het beloningsprogramma voor Office-lekken tot en met 31 december 2017 te verlengen.

De softwaregigant betaalt onderzoekers tot 15.000 dollar voor kwetsbaarheden waardoor het mogelijk is om macro's uit te voeren ook al staat het uitvoeren van macro's via een policy uitgeschakeld. Ook beveiligingslekken waardoor een aanvaller zijn rechten via Office Protected View kan verhogen of het beleid van Outlook kan omzeilen om bepaalde bijlagen te blokkeren kunnen op een beloning rekenen. Microsoft Office is nog altijd een geliefd doelwit van aanvallers. Eerder dit jaar werd er een zeroday-lek in de kantoorsoftware ontdekt waardoor gebruikers werden aangevallen.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.