Ga naar inhoud

D-Link dicht beveiligingslekken in D-Link 850L-router


 Delen

Aanbevolen berichten

Netwerkfabrikant D-Link heeft meerdere beveiligingslekken in de 850L-router gepatcht waardoor een aanvaller in het ergste geval kwetsbare apparaten kon overnemen. De kwetsbaarheden waren door onderzoeker Pierre Kim openbaar gemaakt, zonder dat D-Link hierover was geïnformeerd.

De onderzoeker was niet tevreden met de reactie van D-Link op eerder onderzoek dat hij publiceerde, waarop hij tot 'full-disclosure' overging. Nog geen twee weken na het openbaar maken van de kwetsbaarheden in de 850L-router heeft D-Link de beveiligingslekken nu gepatcht. "Ik ben blij verrast met de resultaten van het openbaren van zero-days zonder gecoördineerde disclosure als het om D-Link-producten gaat", aldus Kim. Hij hoopt echter dat D-Link in de toekomst net zo snel op gecoördineerde bugmeldingen zal reageren. Daarnaast waarschuwt de onderzoeker dat hij over een ernstig beveiligingslek in de 850L-router beschikt dat hij nog niet openbaar heeft gemaakt.

 
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.