Ga naar inhoud

Wachtwoordmanager 1Password beschikbaar voor Edge


Aanbevolen berichten

De populaire wachtwoordmanager 1Password is nu ook beschikbaar voor Microsoft Edge, zo heeft ontwikkelaar AgileBits aangekondigd. Om de gratis browser-extensie te gebruiken moeten gebruikers wel 1Password voor Windows 6.7 of nieuwer op hun systeem hebben geïnstalleerd.

Dit is de abonnementsversie van de wachtwoordmanager die 36 dollar per jaar voor één gebruiker kost of 60 dollar voor vijf gebruikers. Via 1Password kunnen gebruikers allerlei wachtwoorden voor websites en applicaties genereren en in kluizen opslaan en beheren. De abonnementsversie laat gebruikers hun wachtwoordkluizen in de cloud bewaren en over meerdere apparaten synchroniseren. Door het verschijnen van 1Password voor Edge in de Microsoft Store is het totaal aantal extensies voor Edge, sinds het vorig jaar augustus dit begon te ondersteunen, op 66 uitgekomen.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.