Ga naar inhoud

Bug laat icoon Firefox-extensie NoScript verdwijnen


Aanbevolen berichten

Een bug in de populaire Firefox-extensie NoScript zorgt ervoor dat het icoon om de extensie te bedienen niet meer in de browser wordt weergegeven. NoScript is een uitbreiding voor Firefox die scripts op webpagina's blokkeert en allerlei extra beveiliging aan de browser toevoegt.

De extensie wordt door mening beveiligingsexpert aangeraden. Met meer dan 1,7 miljoen gebruikers is het ook één van de populairste uitbreidingen voor Firefox. Afgelopen vrijdag verscheen er een update met versienummer 5.1.2 die ervoor zorgt dat het NoScript-icoon niet meer zichtbaar is. Scripts worden nog wel geblokkeerd, maar het is niet meer mogelijk om de extensie te bedienen. Op het forum van NoScript maakten tal van gebruikers melding van het probleem. Het probleem is onder andere op te lossen door Firefox in veilige modus te herstarten, te sluiten en vervolgens weer normaal te herstarten.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.