Ga naar inhoud

Mozilla komt met nieuwe wachtwoordmanager voor Firefox


Aanbevolen berichten

Mozilla werkt aan een nieuwe wachtwoordmanager voor Firefox die binnenkort door gebruikers getest kan worden. Het gaat om een extensie genaamd Lockbox die de standaard in Firefox aanwezige wachtwoordmanager moet verbeteren. De extensie is nu al beschikbaar voor gebruikers van Firefox Nightly. Dit is een zeer vroege testversie van Firefox.

Mozilla is daarnaast van plan om de extensie in het vierde kwartaal via Firefox Test Pilot aan te bieden, zo laat de website Ghacks weten. Test Pilot is een programma waarmee Firefox-gebruikers nieuwe features van de browser kunnen testen. Zo was het eerder al mogelijk om via Test Pilot een gratis dienst te testen om versleuteld bestanden mee te delen. Lockbox laat gebruikers net als andere wachtwoordmanagers wachtwoorden opslaan en kan die automatisch op websites invullen. Verdere details zijn nog niet beschikbaar.

Image

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.