Ga naar inhoud

Updates Windows 7 en 8.1 wegens problemen offline gehaald


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft verschillende updates voor Windows 7 en 8.1 wegens problemen offline gehaald. De updates waren juist bedoeld om problemen te verhelpen die door de beveiligingsupdates van oktober waren veroorzaakt. Op 10 oktober bracht Microsoft verschillende beveiligingsupdates uit.

Deze updates veroorzaakten bij sommige programma's voor problemen als er xls-bestanden werden geïmporteerd of gemaakt. Gebruikers kregen dan de melding "Unexpected error from external database driver". Tal van gebruikers klaagden op het forum van Microsoft over de problemen. Vorige week kwam Microsoft daarop met de November 2017 Rollup Updates KB4052234 voor Windows 7, KB4052233 voor Windows 8.1 en KB4052235 voor Server 2012.

Deze optionele updates, die gebruikers handmatig moesten downloaden omdat ze niet via Windows Update werden verspreid, moesten de ontstane problemen verhelpen. Ze introduceerden echter nieuwe problemen, bijvoorbeeld bij het sluiten van applicaties of het starten van Internet Explorer. Gisteren werd duidelijk dat Microsoft de November-updates zonder enige aankondiging offline heeft gehaald, alsmede de KB-artikelen waarin ze worden genoemd, zo melden Günter Born, Woody Leonhard en WinFuture.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.