Ga naar inhoud

Windows Defender ATP integreert anti-virus van derde partijen


 Delen

Aanbevolen berichten

De zakelijke beveiligingsoplossing van Microsoft genaamd Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) gaat ook anti-virussoftware van derde partijen integreren om zo malware op Android-, Linux-, macOS- en iOS-apparaten te kunnen detecteren. Dat heeft Microsoft bekendgemaakt.

Op dit moment werkt de softwaregigant samen met drie anti-virusbedrijven: Bitdefender, Lookout en Ziften. De oplossingen van deze bedrijven zullen binnen Windows Defender ATP worden geïntegreerd, zodat ook andere platformen kunnen worden gescand. Via de Windows Defender ATP console is het vervolgens mogelijk om de status van deze andere platformen en apparaten te monitoren.

Microsoft zegt dat de samenwerking met Bitdefender, Lookout en Ziften de eerste van verschillende partnerschappen is. De integratie van Bitdefender is nu in de Public Preview van de beveiligingssoftware te testen. Lookout en Ziften zullen binnenkort volgen. Windows Defender ATP, dat vorig jaar maart werd aangekondigd, moet bedrijven volgens Microsoft tegen geavanceerde dreigingen beschermen.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.