Ga naar inhoud

Microsoft patcht 53 lekken in Windows, Office, IE en Edge


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft tijdens de patchdinsdag van november beveiligingsupdates uitgebracht voor 53 kwetsbaarheden in Windows, Edge, Internet Explorer, Microsoft Office, ASP.NET, .NET en Chakra Core. Vier kwetsbaarheden in ASP.NET, ASP.NET Core, Microsoft-browsers en Internet Explorer waren al voor het uitkomen van de updates bekend. Er is echter geen misbruik van deze beveiligingslekken waargenomen, aldus Microsoft.

In het geval van ChakraCore, Microsoft Edge, Internet Explorer 9 en Internet Explorer 11 zijn er ernstige kwetsbaarheden verholpen waardoor een aanvaller in het ergste geval het onderliggende systeem had kunnen overnemen. De updates voor Windows en Microsoft Office, alsmede .NET en ASP.NET zijn als belangrijk beoordeeld. Daarnaast heeft Microsoft de updates voor de embedded Flash Player in Internet Explorer 11 en Edge uitgerold. Op de meeste systemen worden de updates automatisch geïnstalleerd.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.