Ga naar inhoud

Microsoft verlengt ondersteuning Windows 10 versie 1511


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft besloten om de ondersteuning van Windows 10 versie 1511, ook bekend als de November Update, met zes maanden te verlengen. Organisaties en bedrijven die van deze versie gebruikmaken zullen gedurende deze periode beveiligingsupdates blijven ontvangen.

Volgens Microsoft moet de extra tijd organisaties helpen bij het overstappen naar het nieuwe Windows as a service-model. Grote Windows 10 feature-updates, zoals de Creators Update, worden 18 maanden door Microsoft met updates ondersteund. Daarna moet er na een nieuwere feature-update worden geüpgraded om ondersteuning te blijven ontvangen.

Oorspronkelijk zou de ondersteuning van Windows 10 versie 1511, de eerste grote feature-update na het uitkomen van Windows 10 op 29 juli 2015, vorige maand eindigen. Microsoft heeft nu besloten om de ondersteuning tot april 2018 te laten doorlopen. Organisaties die nog met deze versie werken zullen updates via de bekende kanalen blijven ontvangen, zoals Windows Update, WSUS, Configuration Manager en de Windows Update catalogus.

 

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.