Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


vonpadberg

Opstartprobleem Medion Akoya

  Aanbevolen berichten

  Ik heb opstartproblemen met mijn Medion Akoya E7416T welke ik sinds anderhalf jaar heb. Bij het opstarten krijg ik het beeldscherm met datum. Als ik daarna verder klik blijft het beeldscherm staan en kan ik niet inloggen/opstarten.

  Wat kan ik doen?

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Probeer eens opstartherstel uit te voeren aan de hand van deze handleiding:

  https://www.pc-helpforum.be/topic/59633-systeemherstel-uitvoeren-met-de-windows-10-installatie-dvd/

  Eenmaal aan afbeelding 8 gekomen kies je voor Opstartherstel i.p.v. Systeemherstel.

   

  Indien Opstartherstel het probleem niet oplost herhaal dan de procedure en kies nu voor Systeemherstel. Kies het voorlaatste herstelpunt om naar terug te keren.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.