Ga naar inhoud

32-bitsversie Windows 10 krijgt eindelijk Meltdown-update


Aanbevolen berichten

Voor eigenaren van een 32-bitsversie van Windows 10 heeft Microsoft eindelijk een beveiligingsupdate beschikbaar gemaakt die tegen de Meltdown-aanval moet beschermen. Op 3 januari rolde Microsoft updates uit om Windows-systemen tegen de Spectre- en Meltdown-aanvallen te beschermen.

Alleen 64-bitsversies van Windows ontvingen echter de Meltdown-update. De Spectre-update verscheen voor zowel Windows 32-bits als 64-bits. Gisteren maakte Microsoft bekend dat het de Meltdown-update nu ook voor de 32-bitsversie van de Windows 10 Fall Creators Update heeft uitgerold. Gebruikers krijgen het advies om de update, die alleen via de Microsoft Update Catalogus beschikbaar is, zo snel als mogelijk te installeren. Voor andere 32-bitsversies van Windows zijn nog geen updates beschikbaar. Microsoft zegt dat die ontwikkeling zijn, maar kan nog geen datum geven dat gebruikers die kunnen downloaden.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.