Ga naar inhoud

video probleem youtube+facebook e.a


ruud85

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,

 

ik heb een probleem/vraag ik gebruik windows 10 home en ik ervaar sinds 2 weken een probleem met me video's op facebook+youtube en andere sites via google chrome.

 

Als ik op youtube een filmpje in een nieuw tabblad wil openen krijg ik dat de video indeling niet goed is en ook soms als ik gewoon op een video klik op youtube.

 

en op facebook kan ik geen enkel filmpje kijken want het geluid is er wel alleen geen beeld en alle andere sites waar ik filmpjes kijk precies hetzelfde geen beeld wel geluid en dan heb ik ook meestal op youtube

 

ik heb al allerlei extensies gedownload voor chrome om ze wel te bekijken maar dat werkt niet ,en het is raar alle filmpjes werken wel in microsoft edge alleen daar ben ik niet zo fan van.

 

en ik heb ook al geprobeer totaal chrome te verwijderen en weer te installeren maar dat helpt ook niet en ook niet als ik alle instellingen reset van chrome

 

dus wat zou dit kunnen zijn en wie kan me hiermee helpen??

 

met vriendelijke groet

 

Ruud

aangepast door ruud85
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.