Ga naar inhoud

DuckDuckGo start privacywedstrijd met 500.000 dollar prijzengeld


Aanbevolen berichten

Privacyzoekmachine DuckDuckGo is een wedstrijd gestart waarmee organisaties die zich voor privacy inzetten allerlei geldprijzen kunnen winnen. De wedstrijd wordt gehouden op het crowdfundingplatform CrowdRise. De organisatie die tussen 13 maart en 10 april het meeste geld weet op te halen krijgt de hoofdprijs van 50.000 dollar. In totaal is er 253.000 dollar voor de zestien beste deelnemers gereserveerd.

Daarnaast is er nog 247.000 dollar dat via de wekelijkse bonus challenges wordt verdeeld. In totaal doen er 20 organisaties aan de wedstrijd mee, waaronder de Freedom of the Press Foundation, het Tor Project, Let's Encrypt, Tails en Bits of Freedom. Sinds het begin van de wedstrijd gisteren is er in totaal 4219 dollar aan donaties opgehaald en gaat het Center for Democracy and Technology met 1130 dollar aan kop.

 

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.