Ga naar inhoud

Microsoft laat deel Europese privacywet voor alle gebruikers gelden


Aanbevolen berichten

Microsoft heeft besloten om de rechten die "het hart" van de nieuwe Europese privacywetgeving AVG vormen voor alle gebruikers wereldwijd te laten gelden. Het gaat om de "Data Subject Rights" die mensen onder andere het recht geven om te vragen welke informatie Microsoft over hen heeft verzameld en om die data vervolgens aan te passen, te verwijderen of ergens anders mee naar toe te nemen.

Ook heeft Microsoft de privacyverklaring voor consumentenproducten en -diensten bijgewerkt. Volgens de softwaregigant gelden de belangrijkste rechten van de AVG nu voor alle gebruikers wereldwijd. Ook bevat de nieuwe verklaring specifieke informatie en aanpassingen met betrekking tot de AVG. "Maar misschien het belangrijkste is dat het ontworpen is om duidelijker en transparanter te zijn", aldus Microsofts Julie Brill.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.