Ga naar inhoud

Microsoft Edge ondersteunt extensies in InPrivate browsing


Aanbevolen berichten

Met de lancering van de Windows 10 April 2018 Update is het nu ook mogelijk om in de InPrivate browsing-mode van Microsoft Edge extensies in te schakelen. Net als Chrome en Firefox ondersteunt ook Edge een "private browsing-mode" die geen informatie over bezochte websites op het systeem opslaat.

Voorheen was het in deze mode niet mogelijk om extensies in te schakelen. Na installatie van de Windows 10 April 2018 Update kunnen gebruikers echter per extensie bepalen of ze die ook in de InPrivate browsing-mode willen inschakelen. Hoewel Edge de standaard browser van Windows 10 is, heeft de browsers slechts een marktaandeel van zo'n 4 procent. Daarnaast blijft het aantal beschikbare extensies ver achter bij Chrome en Firefox. Waar deze browsers tienduizenden extensies hebben, zijn er voor Edge slechts 90 extensies beschikbaar.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.