Ga naar inhoud

Compleet vernieuwde 1Password voor Windows gelanceerd


Aanbevolen berichten

Softwareontwikkelaar AgileBits heeft een compleet vernieuwde 1Password voor Windows gelanceerd. 1Password is een populaire wachtwoordmanager waarmee gebruikers allerlei wachtwoorden voor websites en applicaties in kluizen kunnen opslaan en beheren.

De nu gelanceerde versie is volgens de ontwikkelaars compleet vernieuwd. Zo is vormgeving aangepast en zijn er verschillende nieuwe features toegevoegd, waaronder ondersteuning van Windows Hello. Dit is de biometrische inlogfunctie van Windows 10. Gebruikers kunnen nu via bijvoorbeeld hun vingerafdruk of gezichtsscan toegang tot de opgeslagen wachtwoorden krijgen. Een andere aanpassing is dat alle kluizen zich op één plek bevinden. 1Password 7 is voor huidige gebruikers met een "standalone" licentie een betaalde upgrade en gratis voor gebruikers met een abonnement.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.