Ga naar inhoud

Facebook waarschuwt 800.000 gebruikers voor blocking-bug


Aanbevolen berichten

Facebook heeft meer dan 800.000 gebruikers gewaarschuwd over een bug in Facebook en Messenger die ervoor zorgde dat sommige personen die de gebruikers hadden geblokkeerd werden gedeblokkeerd. Wanneer Facebook-gebruikers iemand blokkeren kan die persoon niet meer zien wat er op het profiel wordt geplaatst, de gebruiker als vriend toevoegen of gesprekken met hem of haar beginnen.

Ook worden geblokkeerde personen die de gebruiker in eerste instantie als vriend had aangemerkt automatisch 'ontvriend'. Door de bug konden geblokkeerde personen de gebruiker toch benaderen alsmede berichten en foto's zien die de gebruiker op zijn profiel had geplaatst. Het probleem deed zich voor van 29 mei tot en met 5 juni. Inmiddels worden alle geblokkeerde personen weer geblokkeerd. Ook heeft Facebook getroffen gebruikers opgeroepen om hun blocklist te controleren.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.