Ga naar inhoud

Microsoft onderzoekt probleem met .NET-beveiligingsupdates


Aanbevolen berichten

Op dinsdag 10 juli kwam Microsoft met beveiligingsupdates voor een beveiligingslek in het .NET Framework, maar die blijken bij sommige gebruikers voor problemen te zorgen, zo heeft de softwaregigant bekendgemaakt.

Via de kwetsbaarheid, die in alle ondersteunde Windows-versies aanwezig was, kan een aanvaller die al toegang tot een systeem heeft zijn rechten verhogen. In bepaalde gevallen kunnen de updates ervoor zorgen dat applicaties niet meer starten of goed werken. Microsoft zegt van het probleem te weten en heeft een onderzoek ingesteld.

De softwaregigant geeft verder aan dat de beveiligingsupdates voor de kwetsbaarheid opnieuw zullen worden uitgebracht zodra ze beschikbaar zijn. In de tussentijd worden gebruikers een beheerders verwezen naar een FAQ over aanbevolen acties die genomen kunnen worden voor het uitrollen van de updates.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.