Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


droske

De voeding van een desktop computer controleren

  Aanbevolen berichten

  De voeding wordt vaak vergeten bij het zoeken naar mogelijke oorzaken van computerproblemen. Als je eerst de voeding controleert kan dat je later veel gedoe schelen. Als jouw computer vaak vastloopt, of als er problemen zijn met de harde schijf, of als de computer helemaal niet opstart, dan is er misschien een probleem met de voeding. Voer de tests in dit artikel uit voordat je andere dure hardware gaat vervangen.

   

  Bron: https://www.pcinside.info

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.