Ga naar inhoud

Mozilla verbetert clipboard-toegang voor Firefox-extensies


Aanbevolen berichten

Volgende maand verschijnt er een nieuwe versie van Firefox die allerlei nieuwe opties voor extensies introduceert, waaronder verbeterde clipboard-toegang, zo laat Mozilla weten. Eind vorig jaar lanceerde Mozilla een nieuwe Firefox-versie genaamd Quantum die alleen extensies ondersteunt die op het WebExtensions-model zijn gebaseerd. Via dit model is het mogelijk om extensies in andere browsers te laten werken.

Met de lancering van Firefox 63 zal de grootste upgrade van de WebExtensions-interface plaatsvinden. Daardoor moet het voor extensies eenvoudiger worden om de inhoud van het clipboard te benaderen. Iets wat nu op nog omslachtige wijze plaatsvindt. Ook zal het mogelijk worden om meerdere tabs te selecteren en zullen extensies toegang kunnen krijgen tot al in Firefox aanwezige zoekmachines. In totaal gaat het om 111 features en verbeteringen die aan de WebExtensions-interface zijn doorgevoerd. Firefox 63 staat gepland voor 23 oktober.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.