Ga naar inhoud

Avast beperkt ondersteuning van Windows XP en Vista


Aanbevolen berichten

Anti-virusbedrijf Avast brengt begin volgend jaar een nieuwe virusscanner uit, maar die zal niet op Windows XP en Windows Vista werken. Avast Antivirus client versie 19 vereist minimaal Windows 7 of nieuwer, zo laat de virusbestrijder vandaag in een bericht aan bedrijven weten.

In juli van dit jaar werden thuisgebruikers al gewaarschuwd voor het einde van de ondersteuning van de oude Windows-versies. Bedrijven en thuisgebruikers die nog met Windows XP of Vista werken kunnen echter van versie 18 gebruik blijven maken. Deze versie blijft namelijk virusdefinities ontvangen voor het detecteren van malware. Upgrades en updates van de software zullen echter niet meer worden aangeboden. Voor gebruikers van Windows XP en Vista blijft het daarnaast mogelijk om het installatieprogramma van Avast versie 18 te downloaden.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.