Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Aanbevolen berichten

Hoi allemaal, 

 

Ik vroeg mij af in hoeverre je date-based mails kan sturen met Gravity Forms? Wat ik wil is een Formulier maken waarbij mensen zich in kunnen schrijven voor een evenement (waarbij ze kunnen kiezen uit meerdere evenementen op verschillende dagen). Dat ziet er ongeveer zo uit:

 

Ik wil naar evenement:

 

A, 13 november 2018

B, 17 december 2018

C, 4 januari 2019

 

Ik ben nog volledig nieuw hiermee, maar wat mij wel al lukt is een bevestigingsmailtje sturen waarmee ik met een tag automatisch kan invullen voor welk van de evenementen heb gekozen. Wat ik ook graag zou willen is om automatisch nog een mailtje te sturen een week voor het evenement. Het liefst zou ik dit ook automatiseren net als bij mailchimp kan, alleen de evenementen zijn wel op verschillende data dus moeten de herinneringmailtjes ook afhankelijk zijn van de data waarop het evenement plaatsvindt. Maar geen idee hoe. 

 

Als dit niet lukt, kun je dan wel later handmatig een mail sturen? Ik zie alleen maar de 'confirmation' optie maar niet dat ik iedereen later nog een mail kan sturen?

 

Dankjewel

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites


Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...