Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Priscilla Swysen

Kan op geen 1 programma

  Aanbevolen berichten

  Hoi ik heb nog niet lang een laptop merk Asus nooit problemen gehad tot vorige week dat mijne man zei dat niets meer kon doen als alleen opstarten.

  Heb ik alles is nagekeken en geraak ik ook nergens meer op niet op Google e-mail en noem maar op toch hebben we internet verbinding wat kan dit zijn of licht het eraan dat ons antivirus vervallen is en dit alles blokkeerd 

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.