Ga naar inhoud

Nieuwe versie Google Chrome verhelpt 43 security issues


Aanbevolen berichten

Google heeft deze week Google Chrome 71 voor Windows, Linux en Mac uitgebracht. De nieuwe versie van de browser bevat onder meer oplossingen voor in totaal 43 security issues. Google rapporteert niet heel uitgebreid over de verholpen security issues totdat de meeste gebruikers de update hebben geïnstalleerd, zoals te lezen valt op de releasepagina.

Naast het verhelpen van de security issues zijn er in de nieuwe Chrome-versie (71.0.3578.80) ook een aantal andere zaken verbeterd. Een van die vernieuwde aspecten is het mechanisme om advertenties te blokkeren. In Chrome 71 worden voortaan 'te agressieve of misleidende' advertenties en pop-ups geblokkeerd. Volgens ZDNet treedt de browser nu ook op tegen websites die met behulp van valse trucs abonnementen aan gebruikers proberen te verkopen. In zo'n geval krijgt de bezoeker een waarschuwing te zien.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.