Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Hermanhelp

outlook

  Aanbevolen berichten

  ik installeerde nieuwe office versie(2019) op laptop. de oude versie 2010 is nog aanwezig voorlopig.

  ik wil graag de bestaande outlook adresboek (contacten dus) importeren in de nieuwe outlook ….dit lukt me niet...ik kan de adresjes wel exporteren in een bestand die ik opgeslagen heb, maar vind geen mogelijkheid om die correct te importeren...graag jullie advies waarvoor dank. Herman

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  In het venster Vertel wat u wilt doen. Contactpersonen importeren in Outlook typen. en in resultaten op het antwoord klikken Dan krijg je een duidelijke handleiding.

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.