Ga naar inhoud

Windows 10 maakt bewust geen back-ups van het Register meer


Aanbevolen berichten

Windows 10 maakt bewust geen back-ups van het Register meer, zo heeft Microsoft laten weten. Het besturingssysteem maakte altijd standaard back-ups van Register en plaatste die in de RegBack-map. Met de lancering van de Windows 10 April 2018 Update (Windows 10 versie 1803) worden de back-ups niet meer automatisch gemaakt. De Taakplanner laat echter gewoon weten dat de back-ups zijn gelukt.

Microsoft heeft nu een uitleg online geplaatst waarin het laat weten dat deze aanpassing bewust is doorgevoerd en de ruimte die Windows op de harde schijf inneemt moet beperken. In het geval een systeem met een corrupt register moet worden hersteld, adviseert Microsoft om van Systeemherstel gebruik te maken. Gebruikers die Registerback-ups willen blijven gebruiken kunnen dit via een aanpassing aan het Register instellen.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.