Ga naar inhoud

Google looft 150.000 dollar uit voor aanval op Chromebook


Aanbevolen berichten

Google heeft de beloningen verhoogd voor onderzoekers die kwetsbaarheden in Chrome en Chrome OS rapporteren, waarbij de hoogste beloning wordt uitgekeerd voor een succesvolle aanval op een Chromebook of Chromebox. Onderzoekers die een Chromebook in de gastmodus permanent weten te compromitteren krijgen hiervoor 150.000 dollar. Eerst werd hiervoor nog 100.000 dollar uitgekeerd.

De maximale standaard beloning is verhoogd van 5.000 dollar naar 15.000 dollar en voor hoogwaardige bugrapportages wordt nu geen 15.000 dollar, maar 30.000 dollar uitgekeerd. Deze rapportages beschikken over een testcase, een analyse om de oorzaak vast te stellen, een voorstel voor een patch en een demonstratie dat misbruik mogelijk is. Ook moeten onderzoekers snel op vragen vanuit Google reageren. De nieuwe beloningen gelden alleen voor kwetsbaarheden en bugs die vanaf nu worden ingediend.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.