Ga naar inhoud

Datalek bij NetworkSolutions, Register.com en Web.com


Aanbevolen berichten

Internetbedrijven NetworkSolutions, Register.com en Web.com hebben klanten gewaarschuwd dat hun gegevens mogelijk in augustus zijn gestolen nadat een aanvaller toegang tot verschillende systemen kreeg. Via de drie bedrijven is het mogelijk om domeinen te registreren en bijbehorende diensten af te nemen.

NetworkSolutions en Register.com zijn dochterondernemingen van Web.com. In een melding op de eigen websites melden de drie bedrijven dat op 16 oktober werd ontdekt dat een aanvaller eind augustus toegang tot een aantal systemen heeft gekregen. Daarbij zijn mogelijk klantgegevens gestolen. Het gaat om namen, adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen en informatie over afgenomen diensten van zowel voormalige als huidige klanten. Creditcardgegevens zouden niet zijn gecompromitteerd.

Na ontdekking van de inbraak zijn er stappen genomen om die te stoppen, aldus de verklaring. Hoe de aanvaller is binnengekomen en hoeveel mensen er precies zijn getroffen wordt niet gemeld, maar uit voorzorg is besloten om van alle gebruikers de wachtwoorden te resetten.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.