Ga naar inhoud

Gegevens 160.000 Belgische Allianz-klanten gestolen


Aanbevolen berichten

Het datalek bij verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance heeft ook 160.000 Belgische klanten geraakt, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt. Een back-up van de verzekeraar werd afgelopen zomer uit een kluis gestolen, zo werd op 19 september bekend. De back-up bevatte de gegevens van minimaal 260.000 Nederlandse klanten die op 24 oktober door het bedrijf werden geïnformeerd.

Nu maanden later laat Allianz weten dat ook gegevens van 160.000 Belgische klanten zijn buitgemaakt, waaronder bankgegevens, kentekennummers en andere persoonlijke informatie. Het gaat om data van Belgische klanten die recent een schadegeval hebben aangegeven bij de reis- en autoverzekeraar, zo meldt De Tijd. Een woordvoerder laat weten dat er nog geen signalen zijn ontvangen dat de gestolen gegevens ook daadwerkelijk zijn misbruikt.

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.