Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


terrano

Agenda's delen tussen Gmail en Outlook accounts

Aanbevolen berichten

Help !!!  Even de situatie uitleggen... 2 smartphones en 2 tablets, mijn vrouw heeft één tablet en een smartphone, en ik ook voor mezelf idem dito. Wij delen onze agenda's, wat tot voor kort perfect werkte maar om één of andere duistere reden werkt "het delen" met mijn vrouw haar smartphone niet meer.  Ik heb aparte testingave's gedaan op de 4 toestellen en die zijn enkel doorgekomen op 3 apparaten en niet op de smartphone van mijn vrouw, en de ingave vanuit haar toestel komt ook niet door op de andere toestellen. Tot voor kort werkte alles prima, het is wel raar te weten dat ze op haar tablet dezelfde account gebruikt als op haar smartphone...  heeft er iemand een idee waar de bug zit? 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites


Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...