Ga naar inhoud

Apple HD Cinema monitor werkt niet via USB C


Ed Raket

Aanbevolen berichten

Beste,

 

Ik ben in het bezit van een (oude) Apple Cinema HD Display met 90W power adapter. De monitor is voorzien van een vaste kabel waar de volgende aansluiting uitkomen

  • Power steker voor de Cinema HD 90W power adapter
  • DVI connector male
  • USB 2.0 connector
  • Firewire connector

Dit werkt allemaal perfect op mijn Dell Latitude laptop, nu i.v.m. thuiswerk wil ik dit display aansluiten op mijn Lenovo T480 werk laptop via de USB C aansluiting.

Ik heb hiervoor een Ninzer USB C naar DVI,VGA HDMI, USB converter gekocht maar ik krijg met geen mogelijkheid beeld op mijn display. Ik gebruik de DVI poort hiervoor.

Om er zeker van te zijn dat het niet aan deze converter ligt heb ik de DVI poort met een andere monitor getest waarbij deze het wel deed, USB en HDMI werken ook VGA niet getest.

Conclusie het ligt dus aan het Cinema HD Display, wat kan hier de oorzaak van zijn, op mijn oude Dell werkt dit Display dus via diezelfde DVI kabe l(rechtstreeks zonder converter) wel

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.